NIEUWS VAN FRIENDS

NIEUWS VAN FRIENDS

Tom-Erik Grotens (Wings Hotel): 'Park & Fly voor een onbezorgde reis'

Wings Hotel, direct gelegen naast Rotterdam The Hague Airport, biedt naast een kamer of vergaderzaal nu ook Park & Fly aan. ‘Om ontspannen en onbezorgd op reis te gaan’, zegt manager operations Tom-Erik Grotens.


Zing je Schor:
88.500 euro voor Familiehuis Daniel den Hoed

De tweede editie van Zing je Schor heeft liefst 88.500 euro opgebracht voor het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed. ‘Ik ben zo trots en dankbaar’, zegt Rachel Maréchal, directeur van het Familiehuis. ‘Dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit ludieke benefietevenement in Kantine Walhalla.'


Meenhuis Uitvaartzorg gaat fuseren met Uitvaart Zorgcentrum Van der Kraan

Meenhuis Uitvaartzorg gaat binnenkort fuseren met Uitvaart Zorgcentrum Van der Kraan. ‘Daar is al een intentieverklaring voor getekend’, zegt Jean-René Meenhuis. ‘We zijn druk bezig met het zoeken naar een locatie, voor de zomer moet het rond zijn.’


Beequip steekt bouwsector hart onder de riem met nieuwe single John de Bever

Zanger John de Bever heeft vorige week zijn nieuwe single ‘Graven naar Goud’ gelanceerd tijdens een verrassingsconcert in het centrum van Den Bosch. De actie was een initiatief van Beequip, om de bouwsector een hart onder de riem te steken.wensen van klant Marlink BV om een meer open moderne uitstraling te creëren van de kantooromgeving.


Robbert Jan Doorenbos (Sizo) trots: 'Onze jassen met verwarmde panelen zijn de oplossing tegen kou'

Sizo Werkkleding heeft de oplossing voor mensen die het snel koud hebben of in een koude omgeving werken: s547 ultrasonic heated tunnel jackets. ‘Je hoeft het echt nooit meer koud te hebben’, zegt Robbert Jan Doorenbos van Sizo.