NIEUWS VAN FRIENDS

Van der Ent Group gaat Museum Boijmans Van Beuningen verhuizen

Een prachtige opdracht voor de Van der Ent Group. Het familiebedrijf in verhuizingen, opslag en logistiek mag Museum Boijmans van Beuningen gaan verhuizen. ‘Hoe gaaf is dit’, zegt directeur Christiaan van der Ent trots. 'Grote dank gaat uit naar collega Frans van der Biessen, voor al het voorbereidende werk.


PortPeople zoekt startende en ervaren IT'ers

Ben jij een startende IT'er of heb jij je sporen al verdiend als IT'er? Dan is PortPeople op zoek naar jou! Naast alle operationele- en administratieve functies, heeft Portpeople ook veel mogelijkheden op het gebied van IT. Vacatures in warehouses en terminals die gedeeltelijk of volledig geautomatiseerd zijn.


Silvia Alblas: gecertificeerd om de Intodrives drijfverenscan in te zetten

Sinds eind februari is de drijfverenscan een mooie uitbreiding van de toolbox van Alblas Coaching. Door inzet van de drijfverenscan kan Alblas Coaching de individuele professional en het team op meerdere vlakken meer inzicht geven.


Christiaan Roffel (CRJ Audio Visueel B.V.):
'Wij willen constant vernieuwen en meedenken'

CRJ Audio Visueel B.V. is een jong, snelgroeiend en dynamisch bedrijf. ‘Wij hebben een passie voor audiovisuele en ICT-producten’, legt eigenaar Christiaan Roffel uit.


HJF Advocaten intensiveert samenwerking met Axoft

HJF Advocaten gaat de Cloud in met de Axoft Easy Cloud Werkplek. Steven Jonker (HJF Advocaten) en Wim Milder en Robert Zoeteweij (Axoft) tekenden afgelopen week een verbintenis.


Unieke optredens Alvin Ailey American Dance Theater in Luxor

Luxor Theater Rotterdam en Holland Dance Festival hebben dit jaar de handen ineen geslagen om exclusieve dansvoorstellingen, die normaal gesproken niet in Nederland te zien zijn, naar Rotterdam te halen.