Spido

Spido bestaat 100 jaar. De Rotterdamse rederij viert dat jubileum uitgebreid in 2019. Eerder dit jaar vond een bijzonder moment plaats, de tewaterlating van het nieuwe schip van Spido, de 491, bij Shipyard de Hoop in Lobith. Ook werd aan boord van de James Cook het eerste

boek Venster op de Rotterdamse Haven – 100 jaar Spido uitgereikt aan voormalig burgemeester van Rotterdam Ivo Opstelten.


Begin juni is de opening van een tentoonstelling in het Maritiem Museum met dezelfde titel als het boek. Die tentoonstelling duurt tot september 2020. In juli organiseert Spido ook nog twee concerten van The Beach Boys. Op 3 juli in het Nieuwe Luxor Theater en op 5 juli staat de legendarische band samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest op de Tweede Maasvlakte.


The Beach Boys is een Amerikaanse band die begin jaren zestig werd opgericht. Bekende hits zijn God Only Knows, Good Vibrations, I Get Around en I Can Hear Music.'Partners van Friends in Business kunnen met een korting bij dit concert aanwezig zijn en hebben reeds een e-mail met een kortingscode omtvangen.

Meer info via info@friendsinbusiness.nl.'