NIEUWS VAN FRIENDS

B.made genomineerd voor Dutch Interactive Award in categorie 'Data'

B.made is genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA), in de categorie ‘Data’. Tijdens dit evenement worden prijzen uitgereikt voor de beste interactieve werken van Nederlandse bodem.


Vestiging Portpeople is verhuisd
naar Botlek-Rotterdam

PortPeople/PortLinq is van Hoogvliet verhuisd naar een prachtig pand in de Botlek-Rotterdam. ‘Het was een flinke klus’, meldt het uitzend- en detacheringsbureau op LinkedIn. ‘Alle administratie uitzoeken, inpakken en verhuizen.


2,5 miljoenste container voor RWG

Door Rotterdam World Gateway (RWG) is deze week de 2,5 miljoenste deep sea container overgeslagen sinds de officiële opening in september 2015. Deze deep sea move betrof een container van ONE en is gelost van de Yang Ming Witness.


Mooie samenwerking SOS
management en beheer en Boudesign

SOS management en beheer heeft in samenwerking met Boudesign invulling gegeven aan de wensen van klant Marlink BV om een meer open moderne uitstraling te creëren van de kantooromgeving.


Kia Autohaag Zeeuw geeft EK rolstoelbasketbal voor vrouwen
een boost in Rotterdam

Kia Autohaag Zeeuw had met twee rolstoelbasketballers al een bijzondere relatie. Voor het derde jaar op rij steunen zij in samenwerking met Forward Lease international Bo Kramer met een leaseauto. Dit jaar kwam daar de captain van het Nederlands rolstoelbasketbal mannenteam bij: Mustafa Korkmaz. Toen bekend werd dat het EK rolstoelbasketbal voor vrouwen in Rotterdam plaats zou vinden dit jaar, was Kia Autohaag Zeeuw meteen bereid om de organisatie te ondersteunen.


AA Lease 50 jaar:
meer dan 10.000 contracten

AA Lease en AA Rental bestaan 50 jaar. ‘En daar zijn wij heel trots op. In 50 jaar zijn wij uitgegroeid tot een zelfstandig bedrijf met meer dan 10.000 contracten. Daarnaast beschikken wij over duizend huurauto’s en zijn wij trots op onze bijna 50 medewerkers', meldt AA Lease op LinkedIn.


Samenwerking Efidenz
met IBS Asset Management

Efidenz Capital Management is een samenwerking aangegaan met IBS Asset Management (IBS). Recent is door de AFM goedkeuring gegeven aan Efidenz om als een ‘associate partner’ te gaan optreden namens IBS.