NIEUWS VAN FRIENDS

NIEUWS VAN FRIENDS

‘Ik ben druk bezig om het druk te krijgen’

‘Ellende? Ja! Maar ook in deze tijd kijk ik naar de kansen en mogelijkheden. Ik blijf zoeken, daar ben ik ondernemer voor. Ik ben druk bezig om het druk te krijgen’, zegt Mathieu Levens van Magneet Communicatiecentrum. ‘In een hoekje zitten huilen heeft geen zin. Corona is er nu eenmaal.’


‘Ben Vastgoedbeheer ontzorgt relaties op administratief en technisch gebied’

‘Wij zijn goed in het professioneel en vakkundig beheren van vastgoed’, zegt Mireille Schoots van Ben Vastgoedbeheer, een zusterbedrijf van Ben Housing, en ontstaan vanuit de vraag van relaties om het administratieve en technische beheer uit handen te nemen.


‘Veel geleerd van de afgelopen periode’

‘Het begint weer te draaien’ zegt Jasper van Oorsouw van UBN Uitzendbureau Rotterdam met een voorzichtige glimlach. ‘Waar we voorheen belafspraken hadden, worden er gelukkig steeds meer fysieke afspraken gemaakt, natuurlijk op gepaste afstand. Ook op de vestiging draaien we bijna met het volledige team. Ik kan natuurlijk niet in een glazen bol kijken, maar ik hoop dat deze lijn zich doorzet.’


‘Zomerspel superleuk cadeau voor je werknemers’

Robbert Jan Doorenbos van Sizo presenteert samen met Martijn Tolenaar van Vanvoor.nu het zomerspel 2020, aangepast aan de anderhalve meter samenleving. ‘Een tas met een bal, twee dobbelstenen, een touw en het unieke 1,5 meter balspelen boekje met 15 balspellen en 12 workouts’, legt hij uit.


Erik Pals (Scapino Ballet Rotterdam) na goede nieuws: 'Onze naamsbekendheid heeft een enorme boost gekregen'

Scapino Ballet Rotterdam blijft toch rijkssubsidie ontvangen. Het Rotterdamse dansgezelschap dreigde die subsidie van 1,7 miljoen euro kwijt te raken na advies van de Raad voor Cultuur, maar een meerderheid van de Tweede Kamer steunt de motie om Scapino te blijven steunen.


Feyenoord stapt over op Breeman BMW: 'Een droom die uitkomt'

Breeman BMW is de komende vier jaar als strategisch partner aan Feyenoord verbonden. Deze samenwerking betekent dat zowel de selectie als de medewerkers van Feyenoord vanaf het nieuwe seizoen rijden in sportieve BMW's.