NIEUWS VAN FRIENDS

Textiel Services Rijnmond ambitieus het nieuwe jaar in

Textiel Services Rijnmond keek tijdens de nieuwjaarsreceptie even terug op 2018. Met een groei van 8 procent in omzet, drie nieuwe merken in het assortiment en vijf nieuwe collega’s begint het in Hoogvliet gevestigde bedrijf vol goede moede aan het nieuwe jaar.


Nedelko organiseert voetbaltoernooi
voor bedrijven in Sparta-stad
ion

Deelnemen aan het eerste Nedelko bedrijventoernooi, een evenement dat plaatsvindt in het stadion van Sparta Rotterdam. Ga de strijd aan met negen andere bedrijven en probeer de eerste felbegeerde Nedelko Cup in de wacht te slepen.


Nieuwe website Arcani Intelligence Agency is live

De nieuwe website van Arcani Intelligence Agency is deze week live gegaan. ‘Een team van Nordhaven heeft het geflikt’, zegt Boy Striker van Arcani trots. ‘De missie is voor de volle honderd procent geslaagd.’


Prodex vraagt via applicatie om feedback

Sinds enige tijd maakt Prodex gebruik van Ratecard, een applicatie om feedback te vragen aan hun doelgroep. Op deze manier kan Prodex zien waar de focus aangescherpt moet worden en waar goed gescoord wordt. Het in Schiedam gevestigde bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en vindt feedback belangrijk. Met een voorlopig gemiddelde score van 8,9 scoort Prodex goed.


Flanderijn-koppel Terpstra/Boudat
wint Wooning Zesdaagse van Rotterdam

Niki Terpstra en Thomas Boudat hebben de 37ste editie van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam op hun naam geschreven. Het koppel van Flanderijn stelde de zege op de laatste dag veilig, door Lasse Norman Hansen en Marc Hester te passeren op de ranglijst.


Hogenbirk Bedrijfswagens 25 jaar Mercedes-Benz dealer

Deze week is het exact 25 jaar geleden dat Hogenbirk Bedrijfwagens BV als jongste dealer aan het officiële dealernetwerk van Mercedes-Benz werd toegevoegd. Een periode van op- en uitbouw volgde waarin de verkoopaantallen ten opzichte van de vroege jaren negentig uiteindelijk bijna zijn vertienvoudigd resulterend in het recordjaar 2018.