NIEUWS VAN FRIENDS

Nsecure: succesvolle audit ISO 27001 en 9001

Nsecure heeft met succes de jaarlijkse ISO27001 en ISO 9001 audit doorlopen. ISO27001 is de norm voor informatiebeveiliging is ISO 9001 de norm voor kwaliteitsmanagement.


Inprevo: BHV-Quickscan kan uitkomst bieden

Bent u benieuwd hoe het is gesteld met de brandveiligheid binnen uw organisatie? De BHV-Quickscan van Inprevo kan uitkomst bieden. Deze scan geeft een kort en bondig advies op maat over uw bedrijfsnoodorganisatie.


Robbert Jan Doorenbos (SIZO): ‘Sneakers met bedrijfslogo en in kleuren onderneming'

SIZO gaat iets bijzonders doen. ‘We gaan speciale sneakers op de markt brengen voor bedrijven’, glundert Robbert Jan Doorenbos. ‘In de kleuren van de onderneming en met het bedrijfslogo.’


KPMG lanceert nieuw platform voor chatbotmanagement

KPMG heeft een nieuw platform ontwikkeld dat bedrijven in staat stelt om op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze digitale assistenten en chatbots te bouwen, te onderhouden en te beheren.


Flash Experience 2019 op donderdag 21 maart
bij congreslocatie Innovatiekracht

Op donderdag 21 maart staat Flash Experience op het programma. Flash Private Mobile Network organisatie dat evenement bij congreslocatie Innovatiekracht van Green.DNA in Spijkenisse.


ABN AMRO langer hoofdsponsor van tennistoernooi in Ahoy

ABN AMRO en Rotterdam Ahoy hebben vlak voor de start van het ABN AMRO World Tennis Tournament het sponsorcontract met drie jaar edities verlengd. Ook in 2020, 2021 en 2020 is de bank als titelsponsor betrokken bij het toernooi.